MAATREGELEN VOOR DE KLANT

Reserveer en registreer uw horecabezoek online.

Kom niet naar het restaurant als u ziektesymptomen vertoont.

Ontsmet uw handen bij aankomst.

Draag een mondmasker tijdens uw bezoek, tenzij u aan tafel zit. Indien u geen mondmasker heeft is dit verkrijgbaar in het restaurant. (1 euro)

Volg de instructies van het personeel en de richtlijnen die geafficheerd zijn in de horecazaak.

Hou 1,5 meter afstand van personeel en andere klanten, uitgezonderd de personen die deel uitmaken van uw gezelschap.

Beperk uw verplaatsingen in de horecazaak.

Verplaats u enkel van en naar uw tafel en de toiletten, verplicht met mondmasker.

Hoest of nies in uw elleboog of in een papieren zakdoek die u onmiddellijk nadien weggooit in een vuilnisbak met een deksel (bv. aan de toiletten).

Zorg voor een goede handhygiƫne, en raak alleen voorwerpen aan die u nodig hebt.

Betaal zoveel mogelijk elektronisch of contactloos.

MAATREGELEN DIE HET RESTAURANT NEEMT
  • [X] Mondkapjes verplicht voor gasten in openbare ruimtes
  • [X] Mondkapjes verplicht voor personeel in openbare ruimtes
  • [X] Desinfecterende handgel is beschikbaar voor gasten en personeel
  • [X] Regelmatige temperatuurcontroles voor het personeel
  • [X] Tafels staan op voldoende afstand voor social distancing
  • [X] Personeel moet regelmatig de handen wassen
  • [X] Tafels worden gedesinfecteerd tussen gastbezoeken
  • [X] Geen menukaarten, Menu online beschikbaar en via QR code
  • [X] Markeringen op de vloer voor social distancing
  • [X] Sauzen/kruiden voor eenmalig gebruik
  • [X] Contactloos bestellen
  • [X] Contactloos betalen
  • [X] Beleid voor betaald thuisblijven voor personeel met symptomen
  • [X] Alleen reserveringen of besproken zitplaatsen