CHEF'S TASTING MENU

OVER HET TASTING MENU

Naar aanleiding van de Corona-maatregelen hebben we ervoor gekozen uitsluitend met een 3-gangen all-in menu "Mer & Terroir" te werken,
enkel met visgerechten en seizoensgebonden producten volgens marktaanvoer. (85 euro/p.p)
Bijgevolg zijn de standaard menu's niet beschikbaar tot nader order. (Vermoedelijk begin september)

Dit menu is enkel nog beschikbaar van woensdag 07/10 tot en met zondag 11/10.

MER & TERROIR

GILLARDEAU OESTER| gember | soja | kalamansi

HAMACHI | mango | groene zebra tomaat | citrus | umeboshi
Champagne Jean Josselin Brut NV, Cuvée des Jean, Gye-sur-Seine, Frankrijk

SNOEKBAARS
venkel | citroenmelisse | limoen | vitelotte

TARBOT
jonge spinazie | kappertjes | citroen | soja

FROZEN YOGHURT
framboos | bosbes | braambes | ananas aardbei | verveine

KOFFIE & MIGNARDISES
Geselecteerde wijnen / Water & Koffie inbegrepen.

€85 p.p.