CHEF'S TASTING MENU

OVER HET TASTING MENU

Naar aanleiding van de Corona-maatregelen hebben we ervoor gekozen uitsluitend met een 3-gangen all-in menu "Mer & Terroir" te werken,
enkel met visgerechten en seizoensgebonden producten volgens marktaanvoer. (85 euro/p.p)
Bijgevolg zijn de standaard menu's niet beschikbaar tot nader order. (Vermoedelijk begin september)

MER & TERROIR


GILLARDEAU OESTER | gember | soja | kalamansi

SARDINES | pesto | broodkruim | ricotta di bufala
Champagne Jean Josselin Brut NV, Cuvée des Jean, Gye-sur-Seine, Frankrijk

ZWAARDVIS
courgette | tomaat | kalamata olijf

ZEEDUIVEL
tuinbonen | verse look | asperges | zeekraal | miso

FROZEN YOGHURT
verveine | witte perzik | nectarine | lavendel | reine claude


KOFFIE & MIGNARDISES
Geselecteerd wijnen / Water & Koffie inbegrepen.


€85 p.p.