Chef's Tasting Menu
+32 498 128 777
info@janverhelst.be
Stationsstraat 33
9810 Eke-Nazareth


Tasting Menu

GILLARDEAU OESTER
gember | soja | kalamansi

SARDINE
tomaat | anchovy | arbequina | jus de pain | puntpaprika

SEICHE
arroz negro | mosterd | kurkuma | avocado | tempura

ROG
girolles | laitue | oester | mini venkel 

GRONDIN ROUGE
vijg | olijven | rode basilicum

BOEUF NORMANDE
cevenne ui | bieten | krielaardappelen | soy lime

ANANAS
tonka | caramel | nougatine | hazelnoot

Over de Tasting Menu

Jan Verhelst creëert zijn Chef’s Tasting Menu, gebaseerd op een grote variëteit seizoensgebonden produkten, geselecteerd op de dag van uw bezoek. 

5 x TASTING : per persoon € 75
met premium wines, plus € 45

4 x TASTING : per persoon € 65
met premium wines, plus € 35

DISCOVERY MENU : € 70
3 gangen, aperitief, wijnen & koffie inbegrepen.
verkrijgbaar op woensdag, donderdag, vrijdagmiddag & zondag. 
Enkel mits reservatie.

LUNCH MENU : € 35
3 gangen (met keuze dessert of koffie), exclusief dranken.  
verkrijgbaar op woensdag-, donderdag- & vrijdagmiddag.  

3 Gangen Lunch

Lunchmenu


LIEU NOIR
soja | miso | truffel | paksoi | shitake

IBERICO

anchovy | paprika | polenta | broccoli | amandel

Dessert of Koffie

Verwen jezelf en je klanten/relaties met de smaakvolle seizoenskeuken van Jan Verhelst.
Geniet van een heerlijke lunch bereid met verse producten van topkwaliteit, en maak kennis met de grenzeloze creativiteit van de chef.

Verkrijgbaar op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag voor € 35 (exclusief dranken).