Chef's Tasting Menu
+32 498 128 777
info@janverhelst.be
Stationsstraat 33
9810 Eke-Nazareth


Tasting Menu

GILLARDEAU OESTER
gember | soja | kalamansi

MAKREEL
veldsla | rood witloof | radis noir | mosterd | kurkuma


MAIGRE
butternut | gember | grondwortelen | winterpostelein

ZEEBAARS
cèpes | panchetta | kamille | boerenkool | miso

COCQUILLE
boudin noir | appel | kastanje | knolselder | rozijnen

FAZANT
groene kool | pastinaak | chantrelles | koffie | citroengras

MILK & CHOCOLATE
jivara | buttermilk sorbet | chocolate stones | dulche de leche

Over het Tasting Menu

Jan Verhelst creëert zijn Chef’s Tasting Menu, gebaseerd op een grote variëteit seizoensgebonden produkten, geselecteerd op de dag van uw bezoek. 

NIEUWE FORMULE : EXPERIENCE MENU
(enkel online reservatie)

4 x TASTING ALL-IN 125 pp

2 hapjes + Champagne Gossset Grande Réserve, Aÿ
4 x Tasting met premium wines
Koffie, San Pellegrino/Aqua Panna inbegrepen.


5 x TASTING : per persoon € 75

met premium wines, plus € 45

4 x TASTING : per persoon € 65
met premium wines, plus € 35

LUNCH MENU : per persoon € 46
3 gangen (met dessert en koffie), exclusief dranken.  
verkrijgbaar op woensdag-, donderdag- & vrijdagmiddag.  
met premium wines, plus €20


Prijzen geldig per 1/11/19

3 Gangen Lunch

GILLARDEAU OESTER
gember | soja | kalamansi

MAKREEL
veldsla | rood witloof | mosterd | kurkuma

COCQUILLES

knolselder | boudin noir | kastanje | appel | rozijnen

FAZANT
koffie | citroengras | groene kool | pastinaak

MILK & CHOCOLATE
jivara | buttermilk sorbet | dulce de leche

Koffie "Antica Tostura Triestana"

Verkrijgbaar op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag €46 (exclusief dranken).
Premium Wines plus €20


Verwen jezelf en je klanten/relaties met de smaakvolle seizoenskeuken van Jan Verhelst.
Geniet van een heerlijke lunch bereid met verse producten van topkwaliteit, en maak kennis met de grenzeloze creativiteit van de chef.

 
Prijzen geldig vanaf 01/11/19