Chef's Tasting Menu
+32 498 128 777
info@janverhelst.be
Stationsstraat 33
9810 Eke-Nazareth


Tasting Menu

GILLARDEAU OESTER
gember | soja | kalamansi

FOIE
kweepeer | zeesla | pompoen


MERLAN 
‘lijngevangen’ | roscoff ui | bloemkool | spitskool

MAIGRE 
prei | aardappel | macadamia | bonito

DUIF 
aardpeer | groene kool | chantrelles

BOEUF NORMANDE 
schorseneer | gember | dooierzwam | quinoa

NARANJAS
mandarijn | witte chocolade | genoise | riz condé

Over het Tasting Menu

Jan Verhelst creëert zijn Chef’s Tasting Menu, gebaseerd op een grote variëteit seizoensgebonden produkten, geselecteerd op de dag van uw bezoek. 

5 x TASTING : per persoon € 75

met premium wines, plus € 45

4 x TASTING : per persoon € 65
met premium wines, plus € 35

LUNCH MENU : per persoon € 46
3 gangen (met dessert en koffie), exclusief dranken.  
verkrijgbaar op woensdag-, donderdag- & vrijdagmiddag.  
met premium wines, plus €20

EXPERIENCE MENU
4 x TASTING ALL-IN 125 pp
2 hapjes + Champagne Gossset Grande Réserve, Aÿ
4 x Tasting met premium wines
Koffie, San Pellegrino/Aqua Panna inbegrepen.
(enkel mits online reservatie)

3 Gangen Lunch


GILLARDEAU OESTER

gember | soja | kalamansi

FOIE
kweepeer | zeesla | pompoen

MERLAN
‘lijngevangen’ | roscoff ui | bloemkool | spitskool

DUIF
aardpeer | groene kool | chantrelles

NARANJAS
mandarijn | witte chocolade | genoise | riz condé

Koffie "Antica Tostura Triestana"

Verkrijgbaar op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag €46 (exclusief dranken).
Premium Wines plus €20

Verwen jezelf en je klanten/relaties met de smaakvolle seizoenskeuken van Jan Verhelst.
Geniet van een heerlijke lunch bereid met verse producten van topkwaliteit, en maak kennis met de grenzeloze creativiteit van de chef.